Ännu en traktor med plog inköpt!

Så blev det då verklighet – drömmen om ytterligare en traktor med plog. Det projekt som gått under arbetsnamnet ”traktorprojekt 2”  och som känts lite orealistiskt att få till är nu säkrat. Slutbetalningen är gjord och inom ett par veckor kommer både traktor och plog vara på plats i sitt nybyggda garage i Rift Valley. Vägg i vägg med den tidigare inköpta traktorn med redskap, som gjort skolmatsprogrammet självgående.

Direkt startar arbetet upp med den nya investeringen och nettointäkterna kommer räcka till att driva hela Life Health Clinic; läkemedel, laboratoriematerial, läkar- och sköterskelöner samt förbrukningsmaterial. I år fyller Life Health Clinic 10 år. Under alla dessa år har Life hälsokedja ansvarat för driften och varit enda sponsor. Vad kunde vara bättre som jubileumsgåva – att ge kliniken självständighet och göra den fri från bidragsberoendet? Ett par månader till behövs stödet – sen bär traktorprojekt 2 alla kostnader. En fantastisk och som sagt, närmast overklig utveckling. Den blev möjlig tack vare Life Sverige och Life Norge som gjorde gemensam sak att samla in pengar.

Tack till er alla som brytt er och engagerat er! Kunder, butikspersonal, medlemsbutiker, personal, Lifes Zimlatgrupp – ni har uträttat ett stordåd!
Innerligt tack till Jarle Gundersen för donation och trygghet. Tack också till övriga faddrar och privatpersoner som bidragit och gjort drömmen genomförbar.