Tentamen och väntan

Nu drar det ihop sig för alla de 72 eleverna i årskurs 8 – den stora tentamen börjar 1 november och pågår några dagar. Oron är stor men lärarna har förberett allt noga – samtliga har fått göra en ”provtenta” för att förstå vad det handlar om.
I år är det rekord då 23 elever av dessa har en fadder genom oss. Samtliga vet om att de får fortsatt stöd upp på gymnasiet om de klarar sig. En oerhörd skillnad såklart och som också gör väntan på resultatet än mer nervös. Vid 300 poäng minimum väntar internatskolor och ett stort kliv mot ett självständig liv.

Stort och innerligt TACK till alla er faddrar som hänger kvar eller som kliver på nu när någon annan tvingats avsluta pga den högre kostnaden. Vi håller tummarna för alla i avgångsklasserna och lite extra för dom vi känner: Daniel Omondi, Mgenhy Ali, Tony Taabu, Timothy Wanjala, Joel Nyale, Karisa Kazungu, Rahama Shee, Neema Kithao, Farida Yusufu, Hassan Yusufu, Alice Harun, Nana Barak Apiya, Steff Angela, Chiti Kalu, Abdul Rahaman, Latifa Salim, Juma Idd, Beatrice Ekor, Husna Matano, Mary Goretti Amoding, Juma Safari och Saumu Safari.